Sipoo on nyt liittynyt mukaan Duuniportaaliin. Keski-Uudenmaan alueen kuntien Duuniportaali on uudenlainen avoin kohtaamispaikka kaikille työnhakijoille ja työnantajille. Kuka tahansa voi hakea portaalissa työtä tai tekijää työlle.

–Myös työnhakija voi laittaa Duuniportaaliin ilmoituksen, että hakee esimerkiksi kesätyötä. Toisaalta työntekijää hakevan työnantajan ei tarvitse olla esimerkiksi rekisteröity yritys, kertoo Lassi Puonti, joka on Sipoon yhteyshenkilö Duuniportaalissa.

Hae vaikka työharjoittelupaikkaa

Duuniportaali on käyttäjille maksuton palvelu. Sieltä voi hakea kokoaikaisen työn lisäksi esimerkiksi työharjoittelupaikkaa, palkkatuettua työpaikkaa tai työntekijää työkokeiluun.

Duuniportaalin kautta voit myös myydä yrityksesi pois tai jättää ilmoituksen siitä, että olet kiinnostunut ostamaan yrityksen.

– Halusimme liittyä mukaan Duuniportaalin, sillä se on yksi työkalu työllistämisen edistämiseksi, Puonti kertoo.

Tästä linkistä pääset Duuniportaalin: http://duuniportaali.fi/

Infotilaisuus kiinnostuneille 9.3. klo 18.00

Duuniportaalista järjestetään infotilaisuus yrityksille ja kaikille kiinnostuneille torstaina 9. maaliskuuta kello 18.00 Kuntalassa (Iso Kylätie 18, Sipoo).

Tervetuloa kysymään ja kuulemaan lisää sekä tutustumaan Duuniportaaliin ja keskustelemaan työllistämisestä Sipoossa!

Lisätiedot:

Lassi Puonti, Toimintakeskus Risteyksen toiminnanjohtaja ja Duuniportaalin yhteyshenkilö Sipoossa, puh. 040 191 4425, lassi.puonti@sipoo.fi

Rauno Tiainen, elinkeinopäällikkö, puh. 09 2353 6712, rauno.tiainen@sipoo.fi